Om Centrumet

Näsbypark Centrum är ditt personliga centrum med produkter och tjänster som man uppskattar att ha nära. Vi präglas av personlig service och närhet.

Hos oss i Näsbypark Centrum finns allt du kan behöva i din vardag, från butiker, kaféer och restauranger till livsmedel, apotek och andra servicebutiker. Med ett fint bibliotek, en väletablerad gymkedja, bank och skolor tillsammans med tjänster inom vård och hälsa så har vi det du behöver för din vardag, nära och enkelt.

Näsbypark är en del av Täby kommun i Stockholms län. Centrumanläggningen invigdes den 8 oktober 1961 och har rustats upp flera gånger. Runt centrumet består bebyggelsen av ett antal flerbostadshus, medan övriga delar av Näsbypark huvudsakligen utgörs av villor. I området finns fyra kommunala skolor, en resursskola och tre friskolor. Kommunikationerna är goda. Roslagsbanan stannar i Näsbypark och den tar dig till Stockholm city på cirka 20 minuter. Det finns också ett antal busslinjer med hållplats i Näsbypark Centrum.


VANLIGA FRÅGOR

Hundar
Näsbypark Centrum tillåter hundar i allmänna utrymmen. De ska hållas kopplade och under uppsikt. Även om de allmänna utrymmerna är hundvänlig är det upp till butikerna om de vill tillåta hundar inne hos sig.

Cyklar
Cyklar, sparkcyklar, hoverboards, skateboards och andra liknande fordon är ej tillåtna i Näsbypark Centrum.

Rökfritt Centrum
Med hänsyn till besökare och personal är det förbjudet att röka på samtliga uteserveringar samt utanför butiker och entréer i och kring Näsbypark Centrum. 

Kameraövervakning
Näsbypark Centrum använder övervakningskameror primärt som ett brottsförebyggande medel men också för att öka tryggheten i centrum. Läs mer här

Parkering
Parkera inomhus - Eskadervägen 2-4, garage, 183 54 Täby
Öppettider: 07:00 – 22:00
2 timmars fri parkering efter registrering därefter 8:-/ påbörjad timme

Vi använder ett biljettlöst parkeringssystem i kundgaraget. Två timmars fri parkering gäller och du registrerar snabbt och enkelt din ankomst i Aimos app ”MobilPark” eller genom att klicka in ditt registreringsnummer i någon av parkeringsautomaterna.

Parkeringsautomat - Det finns två parkeringsautomater i garaget. Dessa är placerade vid respektive uppgång till centrumet. Vid ankomst behöver du ange ditt registreringsnummer i automaten, ditt köp registreras då digitalt. Ingen parkeringsbiljett skrivs ut och du behöver inte lägga en biljett i bilen. Parkeringsbolagets parkeringsvakter ser i sin handdator att du har betalat och/eller registrerat dig för 2 timmar gratis parkering.

Du har två valmöjligheter i automaten:
1. Ange 2 timmars fri parkering
2. Betala direkt för att stå längre än 2 timmar

Observera att systemet inte ger dig möjlighet att checka ut, du måste alltså välja hur länge du vill stå vid ankomst.

App-betalning - Starta, förläng och avsluta din parkering direkt i mobilen. Parkeringen registreras digitalt och du får en påminnelse när din parkeringstid börjar gå ut. Parkeringen avslutas automatiskt vid angiven tidpunkt.

För att parkera: Ange kod: 3369 / Näsby Park Eskadervägen 2-4, garage och följ anvisningarna i appen.
MobilPark finns att ladda ner via App Store, Google Play samt Windows Store.

Behöver du hjälp att komma igång med appen? Läs mer här.

Parkera utomhus, på torget - Adress: Eskadervägen 10, 183 54 Täby, P-skiva

Måndag – fredag (06-18) 3 timmar fri parkering med P-skiva
Måndag – fredag (18-24) Fri parkering
Lördag – söndag (06-24) Fri parkering
Alla nätter (24-06) Boendeparkering med tillstånd

Infart och korttids-parkering - Täby Kommun ansvarar för infartsparkeringen intill Roslagsbanan vid Näsbypark Station. Ett mindre antal korttidsparkeringar (10-30 min) finns även runt centrum där p-skiva gäller.

Personalparkering- Kontakta hyresvärden för information om personalparkering och tillstånd.

Glöm inte att kontrollera skyltar om bestämmelserna ändrats.


ATT SYNAS I CENTRUM

Annonsering
Annonsering är förbjuden på hela centrumområdet. Vi hänvisar till Visual Art om man vill synas på annonsplatser i centrum, i övrigt hänvisar vi till bestämda annonstavlor runt om i kommunen.

Hyra eventyta
Finns intresse från föreningar eller företag att synas i Näsbypark Centrum är det möjligt att hyra eventyta. Fyll då i kontaktformuläret här. Vi förbehåller oss rätten att avsäga marknadsföring av stötande budskap eller som konkurrerar med centrumets verksamheter.

Söker du lokal?
Söker du lokal till en verksamhet? Skickar en intresseanmälan där du beskriver ditt koncept genom att fylla i formuläret här


Fastighetsägare
Näsbypark Centrum ägs av Stadsdelscentrum Täby och förvaltas av Paliro.