Senaste nytt

Här kan du läsa om vad som hänt och kommer att hända i centrumet.

Loppiskalas i Täby, både ute och inne i Näsbypark centrum!

Vill du sälja? Att sälja på loppis är busenkelt, roligt och bra för både miljö och plåbok! Loppisen går av stapeln både utomhus på torget och inne i centrumet. En vanlig säljplats kostar 200 kr ute, 240 kr inne och då ingår ett bord (ca 180 x 70 cm) i platsen! Boka plats via hemsidan: www.stockholmsmarknader.se/nasbypark

Mycket välkommen på loppis.

Läs mer...

Beställ varor online och hämta ut dem hos oss i Näsbypark Centrum. I garaget kan du hämta dina paket från Instabox och Budbee Box. En pick- up point för dina beställda varor! Du hittar boxarna för paketutlämning i garaget, ta snabbt hissen bredvid Apoteksgruppen ner eller kör in direkt med bilen. 

Utöver paketuthämning har du möjlighet att via våra Donald Service-boxar, lämna in kemtvätt, hushållstvätt och skor för vård. Det lila skåpet står också på garageplan, men vid rulltrapporna i entrén mot Roslagsbanan.

Läs mer...

I mitten på juni öppnar biblioteket i en större och ljusare lokal, som är placerad bara är några meter ifrån den nuvarande i Näsbyparks centrum.

Läs mer...

Naprapatlandslaget öppnar i Näsbypark Centrum

1 juni öppnar Naprapatlandslaget i Näsbypark Centrum, vägg i vägg med SATS. Naprapatlandslaget startade 2002 och är världens största naprapatkedja med kliniker utspridda i Sverige och Norge. 

Läs mer...

Festlig stämning när bokrean dragit igång

tisdag, 25 februari 2020

Idag är den stora bokreans första dag och människor över hela landet flockas kring bokborden för att hitta guldklimparna.

Läs mer...

Integritetspolicy

Integritetspolicy för kameraövervakning. 

Läs mer...